About

Buna si bine ai venit pe blogul meu 🙂

Ma numesc Oana si in viata de zi cu zi am diferite indeletniciri (bucatareasa/avocat/postas/menajera/asistenta/educatoare/terapeut/cercetatoare/etc. ) pentru ca rolul de sotie si mamica implica multe responsabilitati si cunostinte (pe care ma straduiesc sa le acumulez din mers sau sa le ”fur” de la persoane pe care le consider un model pentru mine). In realitate, lucrez ca si cadru didactic cu jumatate de norma, incercand sa impac cu succes viata de familie cu cea profesionala (si mai tot timpul simt ca nu reusesc!) .

Acest blog constituie un jurnal online pentru a tine evidenta proiectelor care ma pasioneaza si imi ocupa timpul si pentru a vocaliza gandurile mele referitoare la educatie, spiritualitate, bucatarie sau orice alt subiect care ma pasioneaza.

Cred ca viata (sau cel putin viata familiei mele) este o adevarata nebunie…cu circumstante neprevazute, cu momente fericite si situatii triste…cu decizii luate la timp sau nelatimp….cu lucruri marunte de zi cu zi, pe care -eu una- pur si simplu nu reusesc sa le anticipez. Marturisesc ca uneori ma simt coplesita si uneori simt ca rolul de sotie si mama ma depaseste….desi sunt binecuvantata cu un sot  minunat si o fetita scumpa care imi fac viata atat de frumoasa.

Cred ca in mijlocul acestei ”minunate nebunii’ Dumnezeu este cel care calauzeste familia mea in fiecare zi si tot El constituie sursa energiei mele. Mai cred ca tot El e in mijlocul acestei ‘nebunii’ 🙂 si in fiecare zi imi da ocazia sa invat cate ceva.

In cazul in care vrei sa poposesti pe acest blog, sper ca vei gasi niste ganduri incurajatoare…sau resurse folositoare pentru piticotul tau! 🙂

5 thoughts on “About

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s