Pentru mine:
Mr Pip (de Lloyds Jones) – o carte pe care unul din elevii de clasa a XI-a o studiaza pentru examenul de treapta si pe baza careia va da examen, asa ca trebuie sa o citesc si eu.
Learning all the time (de John Holt) – o carte despre felul in care cei mici invata sa citeasca/sa numere/ sa calculeze/ sa inteleaga lumea din jurul lor fara un ajutor intentionat academic din partea parintilor.
Pentru Fetita Curioasa (5 ani):
The Secret Mermaid. Turtle Trouble (de Sue Mongredien) – 0 carte ajunsa intamplator la noi, pe care mica noastra domnisoara a insista sa o citeasca, despre sirene si aventurile pe care le au cand descopera ca Regina Intunecata rapeste vietuitoarele marii.
The Twits (de Roald Dahl) – 0 carte scrisa de autorul ei preferat (pana acum) despre o familie de oameni uraciosi, care se tachineaza unul pe altul si isi joaca feste.
Tigers (editura Usborne) – din colectia Beginners series, prezentand aspecte reale legate de habitatul tigrului si felul cum acesta se dezvolta.
Elephants (editura Usborne) – din colectia Beginners Series, prezentand aspecte legate de dezvoltarea elefantului si modul in care acesta interactioneaza cu omul.
Prima iarna a lui Vulpisor si alte povesti (editura Girasol) – o carte primita in dar, cu niste povesti dragute pentru un cititor incepator.
Pentru Fetita Jucausa (aproape 3 ani):
My very first English dictionary (editura Usborne) – preferatul ei in prezent, dictionarul este in realitate o carte cu imagini dragute, insotite de cuvantul corespunzator si o definitie simpla a ceea ce reprezinta.
Bedtime stories for princesses (editura Igloobooks) – 0 carte cu 7 povesti despre printese.
I’d like to be a ballerina (editura Igloobooks) – o carte senzoriala, cu si despre balerine.
Voi ce cititi luna aceasta?
Spor la citit! Noi? Tot soiul de titluri care așteaptă cuminți să le vină rândul. 🙂
Multumim! La fel si voua …mult spor in toate!