Carti pentru sufletul celor mici

…si al celor mari (daca ma intrebati pe mine)….

Parte din rutina noastra zilnica este si citirea Bibliei (pentru copii) sau o activitate de orice fel care sa ne ajute sa ne incepem ziua intr-un spirit de multumire si recunostinta la adresa lui Dumnezeu. Cred ca petrecerea timpului cu copiii in acest scop alaturi de discutiile despre diferite intamplari din Biblie il ajuta pe cei mici sa se raporteze si sa Il cunoasca pe Dumnezeu mai bine.

Colectia Bible stories este una deosebita…si face tocmai acest lucru! Il familiarizeaza pe copil, intr-un mod placut, cu intamplari din Vechiul sau Noul Testament, pastrandu-l in centru pe Dumnezeu si explicand (prin ilustratiile frumoase, dar efective si un mesaj/text corespunzator, pe intelesul copiilor) reactia diferitelor personaje biblice vis-a-vis de situatia cu care se confruntau la timpul respectiv.

IMG_2147                                          IMG_2152

 

Colectia cuprinde 12 carti (6 facand referire la Vechiul Testament si 6 la Noul Testament) pastrate compact intr-un plic rezistent de plastic (pe care eu il gasesc foarte practic pentru ca astfel, cartile pot fi pastrate in acelasi loc, fara riscul de ‘a se rataci’ prin casa).

Cartile de care se vor bucura micutii vostri sunt :

The Birth of Jesus/ Nasterea lui Isus

The Baptism of Jesus/ Botezul lui Isus

Jesus and his disciples/ Isus si ucenicii

The miracles of Jesus/ Minunile infaptuite de Isus

The Easter Story/ Povestea Pastelui

The Last Supper / Cina cea de taina

Noah’s ark / Arca lui Noe

Joseph’s colourful coat/ Haina colorata a lui Iosif

David and Goliath/ David si Goliat

Moses in the Bulrushes / Moise intre trestii

Daniel and the Lions / Daniel si leii

Jonah and the big fish/ Iona si marele peste

 

Noi am cumparat colectia anul trecut de aici insa observ ca acum se editeaza in doua mini colectii ( avand insa aceleasi carti). Cu siguranta se pot realiza diferite activitati pe marginea acestor carti…insa noi le folosim doar pentru citit. Cred ca textul este accesibil cititorilor incepatori, dar lasa loc de discutii si pentru cei care sunt familiarizati cu decodarea mesajului fonetic  iar ilustratiile sunt realizate in asa fel incat sa fie pe gustul celor mici.

In cazul in care sunteti in cautarea unor materiale biblice in limba Engleza pentru cei mici….eu va recomand acest set cu incredere din motivele enumerate mai sus!

O zi frumoasa sa aveti alaturi de piticii vostri!

Nota: Parerea exprimata in acest articol referitoare la aceste produse reprezinta parerea mea personala si nu a fost influentata in nici un fel. Nu am fost recompensata in nici un fel pentru scrierea acestui articol.

1 thought on “Carti pentru sufletul celor mici

  1. Pingback: Arca lui Noe! | ominunatanebunie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s