Un nou an cu acelasi copil, dar dorinte diferite!

La capitolul ‘amintiri’ si pastrarea/organizarea lor intr-un spatiu fizic eu sunt corigenta din pacate. Adun multe fotografii….scriu ‘perlele’ Anei in diferite caiete….si stiu ca le am….PE UNDEVA….insa greu ma organizez sa le am pe toate pe ani…sau in vreo ordine oarecare.

Anul acesta intentionez sa recuperez din acest punct de vedere (va anunt pe parcurs daca reusesc) si sa ‘pun la cale’ un sistem care sa functioneze cu stilul nostru de viata…..si programul nostru, mai mult sau mai putin organizat.

Am citit pe blogurile mamicesti straine despre diferite foldere….albume pe ani….si alte modalitati de organizare….insa eu cred ca trebuie sa incep cu pasi mici.

Am intocmit astfel un document (pe care l-am adaptat dupa altele vazute pe diferite bloguri) care sa ma ajute (in linii mari) sa observ diferentele de la un an la altul in ce priveste preferintele Anei (si mai tarziu, pe cele ale Emiliei). Banuiala mea e ca ma voi amuza copios peste ani, iar preferintele lor se vor schimba cu siguranta.

Momentan, printre ‘preferintele’ ei se numara rozul (oriunde, daca se poate!) iar ca mancare care ii displace nu are doar una! (momentan trece printr-o perioada in care pare ca pur si simplu nu vrea /nu ii place sa manance).

In cazul in care vreti sa il descarcati si sa il completati in numele piticilor vostri….il gasiti mai jos!

 

InterviuFetite (roz)

InterviuBaietei (albastru)

O zi frumoasa sa aveti!

 

3 thoughts on “Un nou an cu acelasi copil, dar dorinte diferite!

 1. Roxana

  Si noi am trecut la treaba in ce priveste organizarea amintirilor. Am inceput cu pozele, peste 20.000. Le-am sortat pe ani si anii in evenimente. Acum urmeaza sa facem curat in ele, sa pastram doar pozele frumoase, sugestive, apoi sa scoatem pe hartie cele mai importante. Am cumparat albume cu 400 de poze si text. Cate un album pe an. Intentionez sa mai fac un album pentru fiecare copil, unde sa pun poze de la cele mai importante evenimente, gen nastere, botez, Craciun, serbari, concursuri, tot ce tine de fiecare copil.

  Reply
  1. oanarobu2 Post author

   Roxana ferice de tine!:)…ma ingrozeste gandul ca trebuie sa le organizez pe toate, insa ma ingrozeste si mai mult cel ca le-as putea pierde pe toate daca s-ar intampla vreo nenorocire (gen se strica laptop-ul)…asa ca sper sa imi adun puterile si sa iti urmez exemplul. Am ‘doar’ 3 ani de amintiri de organizat!:)

   Reply
 2. Roxana

  Eu am avut 5 ani de organizat, inca nu am terminat :))
  Aceasta frica o am si eu, iar in urma cu 2 saptamani chiar am fost pe punctul de a se intampla sa raman fara toate amintirile noastre din ultimii 5 ani ( ne-a intrat un hot in casa, l-am prins la fix, nu a apucat sa ne fure laptopul si nici HDD extern, unde avem toate pozele.
  Ca sa nu mai ai acest stres iti recomand sa pui pozele pe HDD extern si DVD-uri.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s