Experienta senzoriala colorata…cu spuma lui tati!

Ma straduiesc (si marturisesc ca nu reusesc intotdeauna) sa ii ofer Anei diferite ocazii sa experimenteze (sub toate formele) insa faptul ca nu locuim la casa si ‘cuibusorul nostru’ este relativ mic…ma face sa fiu mereu ‘atenta’ la urmarile activitatilor noastre…si din pacate, sa ma feresc de multe ori de lucruri pe care Ana le adora (cum ar fi de exemplu, murdaritul sub orice forma – pe ea si tot ce este in jurul ei 🙂 ). Nu ma deranjeaza nicicum sa se murdareasca din cap pana in picioare….insa situatia se schimba putin cand apar pete (pe care nu ma pricep prea bine sa le scot) pe covor…sau ceva asemanator.

In ultimul timp m-am straduit  sa schimb acest lucru si fie am iesit afara si ne-am bucurat in tihna de experimentele noastre…fie le-am adaptat pentru spatiul nostru si am apelat la ‘smecherii mamicesti’, folosind resursele pe care le aveam la indemana.

IMG_3065         IMG_3071

IMG_3067     IMG_3068

In cazul de fata am apelat la spuma de ras a lui tati, la o tava simpla pentru briose si la colorantii alimentari din bucatarie (desi acuarelele ar fi fost o alegere mai inspirata). Pur si simplu am amestecat spuma si culorile….si voila!….ne-a iesit o spuma colorata cu care Ana s-a delectat pentru aproximativ 1 ora.

Cateva spatii au fost umplute cu bilute Hama care impreuna cu spuma au format o mancare delicioasa (potrivit Anei!) pentru prietenul ei, iepurasul :).

IMG_3069

IMG_3073     IMG_3074

Cat despre reteta sau gustul mancarii, nu as putea sa va spun prea multe…pentru ca eu priveam….de pe margine!…dar prietenul Anei parea incantat:)

O zi frumoasa sa aveti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s