Activitate matematica/motorie pentru zile mohorate!

In fiecare zi (aproape) cand Ana se scoala din somnul de frumusete de amiaza (daca hotaraste sa nu il sara) ma straduiesc sa o bucur cu o activitate noua, pe care nu a mai lucrat…si care o incanta.

IMG_2708      IMG_2709

Intr-o zi, cand si Emilia dormea, am lipit foi de scris pe masuta ei…dupa care am cautat in cutiile ei cu jucarii si intr-ale mele si am ales niste obiecte/forme/lucrusoare ale caror forma am copiat-o pe foi. Toate obiectele (niste forme geometrice, niste lingurite mai ciudate, un capac, o rola de scoci, un nasture, etc) au fost stranse intr-un bol…iar cand s-a sculat din pat, gogonica mea a sarit direct la masa 🙂 cu urme de somn pe fata, dupa cum se vede:) ….fara invitatie…si cu stomacul gol!:). Din curiozitate am adaugat si un pix in bol…sa vad ce decide sa faca cu el;….dupa ce a gasit locul tuturor obiectelor i-a ramas pixul…si s-a enervat!….ca cica I don’t know where this goes. Am sa stiu data viitoare mai bine…sa nu o enervez :).

IMG_2711              IMG_2714

IMG_2715              IMG_2717

Faptul ca am o activitate pregatita pentru ea (pe care poate sa o vada) dupa somnul de amiaza ne ajuta pe amandoua…in sensul ca nu ne lungim cu pranzul….si terminam repede, pentru a ne putea juca cu ce am pregatit. In cazul acestei activitati, intamplarea face ca am sarit pranzul cu totul!

Hartiile au ramas lipite pentru tot restul zilei pentru a le putea colora…..si pana la sfarsitul zilei, masuta noastra era o adevarata opera de arta 🙂

IMG_2752

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s