Un cuvant in dar!

In viata piticoatei noastre taticul ei este o persoana deosebita si pe mine ma bucura mult acest lucru. Desi stie ca tati e plecat la munca…in fiecare dimineata intreaba unde e…si ce face acolo:). Pe parcursul zilei de asemenea nu uitam sa vorbim despre el…si de cele mai multe ori are ocazia sa vorbeasca si la telefon si sa il tina la curent cu activitatile noastre.

Insa pentru ea ‘cireasa de pe tort’ reprezinta momentul cand tati ii aduce (alias eu ii dau pe ascuns intr-un plic 🙂 un cuvant in dar in fiecare seara. Unul din limbajele prin care Ana percepe dragostea momentan intr-un mod foarte vizibil este cel al atentiilor/cadourilor …..de fiecare data cand imbraca o bluzita primita cadou mereu mentioneaza persoana de la care a primit-o….mereu cand se joaca cu o jucarie primita in dar nu uita sa mentioneze persoana in cauza…asa ca banuiam ca un cadou/cuvant primit in dar + un tatic pe care il adora fac combinatia perfecta. Sotul meu ii daruieste varianta ‘fun’ cu stickere colorate…iar eu lipesc cuvantul simplu (laminat) pe peretele nostru de cuvinte.

Cuvintele le pastram intr-un recipient de plastic…si din cand in cand le repetam.

IMG_2699     IMG_2700

Cat despre cuvintele colorate/lipite (anapoda) atat de frumos :)….tot ce va pot spune e ca orele albe din timpul noptii cand Emilia are chef sa povestim (ca intre fete) parca trec mai repede cand ne punem amandoua la treaba :):).

Ideea jocului a fost preluata din cartea Games for Reading: playful ways to help your child read scrisa de Peggy Kaye.

O zi frumoasa sa aveti!

4 thoughts on “Un cuvant in dar!

  1. Pingback: Cum am invatat sa citim in Engleza | ominunatanebunie

  2. Pingback: SIGHT WORDS – ce sunt si cum le invatam? | ominunatanebunie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s