Oua…cu surprize!

Initial ma gandisem la ouale de la Kinder…insa nu aveam destule…si cred ca A. le-ar fi gasit foarte greu de deschis…si inchis…asa ca am fost foarte fericita cand intamplator am dat peste niste oua de plastic (de o calitate indoielnica din punctul meu de vedere) care si-au servit scopul cu succes.

Stiam dinainte ca aceasta activitate va fi adorata de piticoata mea…pentru ca in cazul A.-ei orice implica deschis/inchis, lipit/dezlipit are un succes rasunator :). Nu mi-a luat mai mult de cateva minute sa scriu cuvintele pe o foaie simpla…sa le tai si sa le pun in fiecare ousor; am scos apoi sigh words-urile laminate si le-am intins pe covor…si a inceput distractia…cu bica in fundal ca suporter.

IMG_2140         IMG_2141

IMG_2142         IMG_2143

Bineinteles ca activitatea poate fi adaptata in multe feluri…dupa nevoile specifice ale piticilor vostri (eu am decis sa scriu de mai multe ori ‘that’ pentru ca nu eram sigura ca A. a avut destule ocazii sa il repete).

A. alegea un ou…il deschidea…imi spunea ce cuvant a gasit si il asocia cu cel de pe covor…dupa care punea cuvintelul inapoi in ou si isi muta ‘comoara’ intr-un bol mai mic.

IMG_2146         IMG_2148

IMG_2150        IMG_2151

IMG_2152

In cazul nostru ouale au fost de mare ajutor :)…poate vor distra si piticii vostri!

 

2 thoughts on “Oua…cu surprize!

  1. oanarobu2 Post author

   ..intr-adevar pot fi folosite in diferite scopuri …spre deliciul celor mici!…le-am gasit intr-un simplu magazin de artizanat insa daca nu locuiti in Anglia e putin probabil sa cunoasteti magazinul; calitatea lor lasa mult de dorit pentru ca plasticul este foarte subtire….mai trainice mi se par cele de pe Amazon (http://www.amazon.co.uk/Coloured-Plastic-Eggs-Pack-12/dp/B00702SI78/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398982568&sr=8-1&keywords=plastic+eggs)
   pe care probabil le voi comanda dupa ce ni ‘se termina’ rezerva prezenta :)…

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s