Resurse utile pentru mamici!

ID-10061779

Inainte sa scriu primul post pe blog cred ca m-am razgandit de foarte multe ori….nu stiu de ce gaseam experienta scrisului foarte intimidanta (desi mereu mi-a placut sa scriu)….si m-am gandit …si m-am razgandit..si iar m-am gandit…si tot asa…pana cand intr-o zi mi-am luat ‘inima in dinti’ si am creat un cont pe wordpress.

Desi marturisesc ca ‘imi prind urechile’ (la propriu!) cand vine vorba de design-ul blog-ului…teme…si alte chestii pe care alte blog-uri par sa le aiba…nu ma preocupa foarte tare acest aspect…poate cu timpul voi reusi sa ma specializez in ‘ale wordpress-ului’…..si voi mai invata cate una, cate alta….pana atunci (daca va exista un ‘atunci’), eu sunt multumita de jurnalul online al fiicelor mele…care sper sa reziste testul timpului pentru a-si putea citi amintirile :)…si ma bucur ca il pot impartasi cu voi…

Posibilitatea de a crea resurse noi/originale sunt relativ limitate (de timp…si de abilitatile mele ‘informatice’ in sine) in cazul meu….asa ca sunt recunoscatoare pentru ideile/sabloanele impartasite pe internet de alte mame cu mai multa experienta. Cred ca stau mai bine la categoria ‘inventivitate’  cand vine vorba de joaca prin invatat (desi probabil si alte mame s-au gandit la jocuri similare, daca nu la fel)…si le impartasesc cu drag.

Poate va vor surprinde resursele de mai jos din cauza faptului ca sunt in principal pentru invatacei/pitici care doresc sa asimileze/invete Engleza (voi vorbi mai mult despre asta in alt post)….insa sunt resursele pe care eu le folosesc cu multa recunostinta (la adresa mamelor care au investit timp si le-au facut accesibile mamicilor de pretutindeni ) si cred ca multe dintre ele pot fi folosite pentru orice limba (in special cele matematice…sau cele cu imagini).

 

Asadar, eu recomand cu mult drag

 

http://www.confessionsofahomeschooler.com

http://www.theunlikelyhomeschool.com

http://www.erin-specialeducation.blogspot.com

http://www.makinglearningfun.com

http://www.sparklebox.co.uk

http://www.imperfecthomemaker.com

http://www.homeschoolcreations.net

http://www.themeasuredmom.com

http://www.prekinders.com

http://www.123homeschool4me.com

http://www.thisreadingmama.com

http://www.totallytots.blogspot.co.uk

http://www.2teachingmommies.com

 

Recent (spre rusinea mea!) am descoperit ca si in blogosfera romaneasca sunt multe mame creative si generoase atunci cand vine vorba de experienta lor si activitatile cu cei mici, pe care le impartasesc cu ‘publicul’ larg :). Nu am avut ocazia sa le cunosc (nici pe cele de sus, nici pe cele de jos 🙂 )…insa daca intrati pe blog-urile lor, cu siguranta veti gasi ceva folositor pentru micutii vostri si va veti minuna de creativitatea si disponibilitatea lor vis-a-vis de copiii lor.

Probabil sunt mult mai multe mamici active in blogosfera (pe care am sa le descopar treptat probabil)…insa cateva blog-uri pe care incerc sa le verific regulat sunt :

http://www.caietpentruscoaladeacasa.wordpress.com

http://www.machetedidactice.wordpress.com

http://www.micatelierdecreatie.ro

http://www.ursuletinazdravani.wordpress.com

http://www.prichindeii.com

http://www.douafetecucuiete.wordpress.com

http://www.amintiridebuburuza.blogspot.com

http://www.lapieptulmamei.blogspot.com

http://www.ourenglishhomeschool.com

 

Noi intentionam sa lucram pe activitati structurate in Romana dupa ce A. va implini 3 ani (va povestesc in alt post de ce :)….insa as aprecia daca ati impartasi alte resurse/website-uri/ blog-uri pentru activitati in Romana.

Asadar….voi pe la ce bloguri sau website-uri popositi?

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Resurse utile pentru mamici!

  1. Raluca

    Clipe frumoae cu Ema ai citit? Aveti fetite apropiate ca varsta, Copilarie fericita, Lumea noastra colorata, Amintiri de buburuza sunt tot bloguri cu fetite. Sigur mai sunt si imi scapa acum. Masmaruta lui Jo sar nu mai stiu exact cum se numeste…sunt multe si poti sa ti faci prietene faine, castigul meu cel mai mare prin blog sunt prietenii.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s